Kontakt
Rreth restaurantit tone dhe historikut te tij
Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Prishtine
+377 44 222 610
info@dinatech-ks.com
Na dergoni nje mesazh
Na kontaktoni dhe shpejte do te merni pergjigjje nga stafi yne.
Opening Hours
  • E Hënë 12-6 PM
  • E Marte 12-6 PM
  • E Merkure 12-6 PM
  • E Enjte 12-6 PM
  • E Premte 12-6 PM
  • E Shtunë 12-2 PM
  • E Diele Closed