Mirë se Vini
Ushqime tradicionale te Kosoves
Mirë se Vini
Ushqime tradicionale te Kosoves
Mirë se Vini
Ushqime tradicionale te Kosoves
Mirë se Vini
Ushqime tradicionale te Kosoves
Mirë se Vini në Dina Restaurant
Mirë se Vini në restaurantin më special në vendin tonë.

Welcome. This is La Boom. Elegant & sophisticated restaurant template. Royal plate offers different home page layouts with smart and unique design, showcasing beautifully designed elements every restaurant website should have. Smooth animations, fast loading and engaging user experience are just some of , the features this template offers. So, give it a try and dive into a world of La Boom restaurant websites.

  • Fresh Dishes
  • Various Menu
  • Well Service
  • Fast Delivery
Welcome To The DINA RESTAURANT
Menyja speciale e restaurantit tone perfshin ushqime te ndryshme.
Pule
$10.00
Makarona Gluten
$10.00
Makarona Vegjetarian
$14.00
Menyja jone speciale
Ushqimin me te mire dhe me special mund ta gjeni vetem tek ne
Pule
$10.00
Mish pule i pregatitur per mrekulli nga kuzhinieret tane profesionist.
Makarona Gluten
$10.00
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames
Makarona Vegjetarian
$14.00
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames
Makarona me djath
$12.00
Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames
Dezert
Tërë Ditën
Darka
7.00 am 9.00 am
Darka
1.00 am 2.00 am
Mëngjesi
8.00 am 10.00 am
Galeria
Jeni kenaqur ne restaurantin tone? Shperndani momentet tuaja me ne. Na ndjekni ne rrjetet tona sociale.